P

Octavius kirjoittaa SPR:stä:

Suomen Punainen Rutto
07.07.2007 – 20:40

Suomen Punainen Risti. SPR. Miten jokin niin yleishyödylliseltä ja yleisinhimilliseltä kuulostava järjestö voi olla niin tuhoisa? SPR on eturintamassa tuhoamassa Eurooppaa. Suomen Punainen Rutto järjesti mm. rahapulassaan aikoinaan tämän meille niin ah ihanan ja kaduille väreilyä säteilevän somalipopulaation. Viimeisin esimerkki tulee Ruotsista, joka alkaa olla tungokseen asti täynnä jätesäkki-ihmisiä Lähi-Idästä. Ruotsin SPR vastustaa jätesäkkien palauttamista Irakiin. Ihmisoikeusjärjestönä…:). Älkää luovuttako verta. Säästäkää meidät pommeilta. Potkaiskaa punaiset kerjuulippaat kumoon.

Kategoria: Totaalinen hulluus

Valitettavasti suuren yleisön keskuudessa kovin monet eivät ole perillä siitä, että SPR ei ole puolueeton, epäpoliittinen hyväntekeväisyysjärjestö. Suuri yleisö tuntuu autuaasti unohtaneen, että SPR mm. rupesi tekemään bisnestä somalien hyysäämisellä Suomessa 1990-luvun alussa.

Report This Post